De vernieuwing van de Apple Stores

Geplaatst op 22 June 2016 - 13:22

De vernieuwing van de Apple Stores
Ook een op en top computer based bedrijf als Apple heeft nog steeds fysieke winkels. Die winkels waar de mensen al uren voor opening voor de deur liggen als er een nieuwe iPhone of iPad uitkomt. En Apple is dan ook zeker niet van plan om ze te sluiten omdat iedereen tegenwoordig zijn aankopen online doet. Sterker nog, de winkels worden vernieuwd zodat ze nog beter aansluiten bij wat de klanten tegenwoordig verwachten. Stap je de vernieuwde Apple Store binnen dan sta je in een compleet computergestuurde wereld.

Vernieuwing was nodig na 15 jaar
Volgens Angela Ahrendts, die de leiding heeft over de Apple Stores, waren de winkels wel aan vernieuwing toe na vijftien jaar. De eerste compleet vernieuwde Apple Store is onlangs geopend in San Francisco. In de nabije toekomst zullen meer winkels in de VS en later elders in de wereld naar het nieuwe concept worden aangepast. De klant staat centraal en moet tijdens zijn bezoek aan de store een “leuke tijd hebben” volgens Ahrendts. Zo is er de Genius Groove in het midden van de winkel, waar de klanten onder een decor van bomen worden geholpen door de medewerkers. De Avenue is een etalage die zich aanpast aan de seizoenen.

Ontmoetingsplek
Het Forum is een ontmoetingsplek in de winkel waar events worden georganiseerd. Hier kunnen bezoekers zich laten inspireren door kunst en cultuur en zich laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen het bedrijf. In de Boardroom wordt advies gegeven aan ondernemers uit het MKB. Ook kunnen hier speciale trainingen worden gevolgd voor ontwikkelaars. Tot slot wordt een aantal Apple Stores uitgerust met een Plaza, waar bezoekers 24 uur per dag terecht kunnen. Je kunt er gebruik maken van gratis WiFi en er treden regelmatig plaatselijke artiesten op.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoon recyclen en er geld mee verdienen
een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad.
Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.
de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.<br />
Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook
Om de rechtermuisklikfunctionaliteit op je MacBook te activeren, begin je met het openen van de Systeemvoorkeuren via het Apple-menu. Daarna navigeer je naar 'Trackpad' en selecteer je 'Secundair klikken' om je gewenste rechtermuisklikoptie in te stellen, zoals klikken met twee vingers of klikken in de rechterbenedenhoek. Deze eenvoudige aanpassing maakt je MacBook gebruiksvriendelijker en geeft je meer controle over je apparaat. Het volgen van deze stappen biedt een handige manier om je computerervaring te verbeteren door functionaliteiten toe te voegen die je voorkeuren weerspiegelen.
Top 5 refurbished iPhone