De ‘Shot on iPhone’ challenge

Geplaatst op 30 March 2023 - 10:07

De ‘Shot on iPhone’ challenge is in het leven geroepen door Apple. De reden hiervan was dat de camera’s zo goed zijn dat er spectaculaire beelden vastgelegd kunnen worden. Deze challenge is begonnen bij de iPhone 6. Nu weten jij en ik dat de camera kwaliteit in de afgelopen modellen flink is verbeterd.

Mocht je mee hebben gedaan aan de ‘Shot on iPhone’ challenge dan heb je de kans gehad om met jouw winnende foto op één van de billboards van Apple te komen.

Om jou even een beeld te geven van de beste foto’s die geschoten zijn zullen de winnende foto’s hieronder weergegeven zijn. Let erop dat de ene geschoten is met een iPhone 7 en de andere een iPhone 13 Pro.

‘Shot on iPhone’ – iPhone 7

‘Shot on iPhone’ – iPhone 7

‘Shot on iPhone’ – iPhone 13 Pro

 

De nieuwste iPhones zijn met name verbeterd op macro-fotografie. Dit is het fotograferen van kleine objecten zoals paddenstoelen, een druppel op een blad of insecten.

Vier stappen om de beste macrofoto's te maken op een iPhone:

Stap 1: Ga naar de camera-app en schakel naar de Foto-modus.

Stap 2: Breng de camera dicht bij het onderwerp dat je wilt fotograferen totdat het onderwerp scherp in beeld is. Je kunt zo dichtbij komen als 2 centimeter (ongeveer een inch) om een macro-opname te maken.

Stap 3: Tik op het onderwerp op het scherm om de focus handmatig in te stellen. Hierdoor kan de iPhone het onderwerp scherpstellen en de achtergrond wazig maken voor een professionelere look.

Stap 4: Maak de foto door op de sluiterknop te tikken of door de volume omhoog-knop op de zijkant van de iPhone te gebruiken. Als je wilt, kun je ook een aantal extra instellingen aanpassen, zoals de belichting of het scherpstelgebied, door op het scherm te tikken voordat je de foto maakt.

Door deze stappen te volgen, kun je prachtige macrofoto's maken met je iPhone.

 

Vond je deze blog nou interessant? Wordt dan lid van de Remarketed community + om van alle nieuwtjes op de hoogte te blijven.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Right To Repair movement deel 1
De Right To Repair-beweging in Europa vertegenwoordigt een cruciale push voor consumentenrechten en milieu duurzaamheid. Ze pleiten voor wetgeving die fabrikanten verplicht om producten te ontwerpen en te verkopen die gebouwd zijn om lang mee te gaan en benadrukken de noodzaak van betaalbare en toegankelijke reparaties. Hiermee beoogt de beweging afval te verminderen, de kosten voor consumenten te verlagen en een cultuur van bewuste consumptie op transnationaal niveau te bevorderen. Deze processen brengen ons ook veel dichter bij een circulaire economie op nationaal en mondiaal niveau.<br />
Top 5 refurbished iPhone