De screenprotectors voor de iPhone 6 kunnen de prullenbak in

Geplaatst op 16 July 2016 - 02:30

De screenprotectors voor de iPhone 6 kunnen de prullenbak in

Echte iPhone fans hebben natuurlijk een screenprotector om het scherm van het toestel goed te beschermen tegen schade, zoals krasjes en pitjes. Veel echte fans willen natuurlijk zo snel mogelijk weer het nieuwe model in huis hebben, dus er wordt al met smart gewacht op de iPhone 7. Simpelweg even de screenprotector van de iPhone 6 overzetten op de iPhone 7? Vergeet het maar, want dit is niet mogelijk.

 

De screenprotectors passen niet

De iPhone 7 wordt vrijwel identiek aan de refurbished iPhone 6 als het om het design gaat, en toch past de screenprotector niet. Ook hoesjes die voor de iPhone 6 worden gebruikt kunnen straks niet ook voor de iPhone 7 worden gebruikt. Veel iPhone liefhebbers hebben een voorraadje screenprotectors en iPhone hoesjes in de aanbieding gekocht, omdat deze toch ook handig zijn voor volgende modellen. Het design is immers vaak vrijwel identiek aan het voorgaande model. Deze mensen blijven nu met de voorraad hoesjes en screenprotectors zitten als ze de iPhone 7 willen aanschaffen.

 

Van horen zeggen

Totdat de iPhone 7 er daadwerkelijk is, is het natuurlijk allemaal nog niet bewezen. De iPhone 7 zou aan de achterzijde een dubbele of grotere enkele camera krijgen (afhankelijk van de uitvoering), waardoor de iPhone 6 hoesjes niet geschikt zijn. De tweedelige bewegingssensor aan de voorzijde zou ervoor zorgen dat de screenprotector niet past. Het gaat om echt minimale aanpassingen in het model, maar als we de berichten moeten geloven zal je toch echt een nieuwe screenprotector en een nieuw hoesje moeten kopen voor de iPhone 7.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone