De opvallendste smartphones en telefoon accessoires

Geplaatst op 21 October 2020 - 13:08
  1. Telefoon UV desinfectie box

Deze gadget komt in deze periode als geroepen. Je telefoon is in het algemeen al een bron van bacteriën, maar zeker in deze tijd brengt dat meer risico met zich mee. We wassen onze handen nu natuurlijk vaak, maar dat wil niet zeggen dat er meteen minder bacteriën op je telefoon zitten. Zonder dat je het door hebt, leg je je telefoon overal neer en vervolgens houd je je telefoon tegen je gezicht om te bellen en houd je de telefoon in je handen. Om je smartphone echt een grondige reiniging te geven, is een UV desinfectie box in het leven geroepen. De UV-straling doodt 99% van alle meest voorkomende bacteriën in 10 minuten tijd. Tijdens het desinfecteren wordt je telefoon ook nog eens opgeladen, superhandig! En mocht je nou denken, kunnen er ook andere voorwerpen in de box? Ja, dat kan! Denk bijvoorbeeld aan je sleutels of sieraden. Dit zijn voorwerpen die we vaak aanraken en dragen, maar eigenlijk nooit echt schoonmaken.

 

2.     Cardboard VR Virtual Reality bril

Heb je altijd al eens het Virtual Reality gevoel willen ervaren, maar wil je er geen fortuin aan uitgeven? Dan is een Cardboard Virtual Reality bril de perfecte uitkomst! Met deze betaalbare gadget kun je het VR gevoel ervaren middels een zelfgemaakte bril en je smartphone. De bril wordt als een bouwpakket geleverd met natuurlijk bijbehorende instructies. Let wel, de bril is alleen te gebruiken als je smartphone aan de volgende punten voldoet. Je smartphone is tussen de 4,7 inch en 5,5 inch en is uitgerust met een gyroscoop. Kun je deze twee dingen afvinken? Dan kun je gebruik maken van deze betaalbare en leuke gadget!

 

  1. Samsung Galaxy Z Fold2

Een smartphone die er opmerkelijk uitziet, is de Samsung Galaxy Z Fold2. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je de smartphone opvouwen. Dit kan dankzij een scharnier in het midden van de smartphone. Als de smartphone is uitgeklapt, kun je het formaat vergelijken met een compacte tablet. Ideaal als je graag films of series kijkt of bijvoorbeeld je mail beantwoord middels je telefoon. Daarnaast beschikt de smartphone over krachtige hardware, drie camera’s aan de achterzijde, een selfie camera aan de voorzijde en een accu van 4500 mAh. Door het opvallende ontwerp hangt er een behoorlijk prijskaartje aan de smartphone. Het is daarom erg van belang om je telefoon te beschermen met een Samsung Galaxy Z Fold2 hoesje. Zo is je gloednieuwe smartphone beschermt tegen nare schade van buitenaf en minder vatbaar voor krassen en barsten. Houd je van gadgets en wil graag alles een keer uittesten, dan is dit de perfecte smartphone voor jou!

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone