De miljardste iPhone gaat dit jaar over de toonbank

Geplaatst op 8 July 2016 - 15:55

De miljardste iPhone gaat dit jaar over de toonbank
Ondanks dat de verkopen van smartphones in het algemeen en de iPhone in het bijzonder teruglopen en Apple daardoor al eerder aankondigde de productie van zijn smartphones te zullen verlagen, ziet het ernaar uit dat Apple dit jaar de miljardste iPhone zal verkopen. En dat is een indrukwekkende prestatie. De eerste iPhone werd in 2007 gepresenteerd. Vanaf de iPhone 4 steeg de populariteit spectaculair, “iedereen” wilde een iPhone en iedereen wilde ook steeds weer het nieuwste model. Met name aan die laatste trend lijkt nu een einde te zijn gekomen.

Deze zomer de miljardste
Analisten van de Amerikaanse effectenbeurs Wall Street hebben berekend dat de kans groot is dat iPhone in de zomer van 2016 zijn miljardste iPhone zal verkopen. De verwachting is dat er in het eerste kwartaal ongeveer 50.000 iPhones worden verkocht. Als de berekeningen van de analisten kloppen dan wordt de miljardste iPhone op 20 juli verkocht. Apple heeft dan meer iPhones verkocht dan iPads, iPods en Mac computers bij elkaar. Dat maakt de iPhone met afstand het meest succesvolle product dat Apple ooit presenteerde.

De twee miljardste
De ambities van Apple blijven groot, ondanks de teruglopende verkoopcijfers. Wanneer de verkoop van de iPhone doorgaat in het huidige tempo, dan zal het concern al in 2020 zijn twee miljardste iPhone verkopen. Het vierde kwartaal is traditiegetrouw het beste voor Apple. Ieder jaar behaalt het bedrijf in de laatste maanden van het jaar de hoogste verkoopcijfers. Voornaamste reden is dat veel mensen een nieuwe iPhone als cadeau onder de kerstboom vinden.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoon recyclen en er geld mee verdienen
een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad.
Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.
de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.<br />
Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook
Om de rechtermuisklikfunctionaliteit op je MacBook te activeren, begin je met het openen van de Systeemvoorkeuren via het Apple-menu. Daarna navigeer je naar 'Trackpad' en selecteer je 'Secundair klikken' om je gewenste rechtermuisklikoptie in te stellen, zoals klikken met twee vingers of klikken in de rechterbenedenhoek. Deze eenvoudige aanpassing maakt je MacBook gebruiksvriendelijker en geeft je meer controle over je apparaat. Het volgen van deze stappen biedt een handige manier om je computerervaring te verbeteren door functionaliteiten toe te voegen die je voorkeuren weerspiegelen.
Top 5 refurbished iPhone