De iPhone wordt 80 keer per dag gebruikt

Geplaatst op 23 May 2016 - 13:48

De iPhone wordt 80 keer per dag gebruikt

Bedenk jij je weleens hoe vaak je je iPhone nu eigenlijk ontgrendelt per dag? Verreweg de meeste iPhone gebruikers die een gokje wagen houden het op 20 tot maximaal 30 keer per dag. De vraag is natuurlijk of dit een eerlijke schatting is, of dat de schatting bewust lager wordt gehouden wegens een gevoel van schaamte. Apple heeft besloten het gemiddeld aantal keren ontgrendelen van de iPhone vrij te geven. Dagelijks komt dit neer op een gemiddelde van 80 maal per 24 uur.

 

Minder tijdrovend dan met de pincode

Apple gaf ook aan dat bijna 90% van de iPhone gebruikers die ID Touch hebben hier ook daadwerkelijk gebruik van maakt. De vingerafdrukscanner werkt aanzienlijk sneller dan het invloeden van de pincode en dit betekent dat het 80 maal ontgrendelen veel minder tijd in beslag neemt. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat het je minder tijd kost om even snel op je iPhone te kijken, maar het zorgt er ook voor dat je sneller in de verleiding komt om dit steeds weer ‘even’ te doen.

 

Zeker bedrijven zijn er blij mee

Voor de komst van ID Touch werd er gebruik gemaakt van een pincode. Veel smartphones bieden de mogelijkheid tot het aanmaken van een pincode van maximaal vier of vijf cijfers, maar bij Apple kon er ook gemakkelijk een pincode van acht cijfers worden gebruikt. Dit werd veel door bedrijven toegepast en deze ondernemingen zijn dan ook bijzonder blij met de tijdswinst door de komst van ID Touch.
Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone