De hardnekkigste geruchten over de iPhone 7

Geplaatst op 20 June 2016 - 20:12
De hardnekkigste geruchten over de iPhone 7
Vanaf september dit jaar moet de nieuwe iPhone 7 verkrijgbaar zijn. Zoals altijd wanneer Apple een nieuwe smartphone, tablet of laptop gaat introduceren draait de geruchtenmachine op volle toeren over de nieuwe features en overige aanpassingen. Dit is de huidige stand van zaken over de iPhone 7 geruchten. Of ze kloppen zullen we moeten afwachten.

Waterdicht en draadloos opladen
Dat de iPhone 7 waterdicht wordt lijkt steeds waarschijnlijker. De koptelefoonaansluiting wordt daarvoor opgeofferd, Apple werkt volgens de geruchten aan technologie om audio te beluisteren via de Lightningaansluiting van het toestel. Of het draadloos opladen ook wordt geïntroduceerd is onzeker. Apple wil hiermee graag aansluiten bij concurrent Samsung, die deze technologie toepast op zijn nieuwste modellen. Maar volgens de laatste informatie wordt dit uitgesteld tot een volgend model, wellicht de opvolger van de iPhone 7.

Betere camera
Dat de camera wordt verbeterd om van de iPhone 7 een zo ongeveer volwaardig fototoestel te maken, is ook een gerucht dat al langer de ronde doet. De camera’s van smartphones zijn in de afgelopen jaren sterk verbeterd. Nog niet zo heel lang geleden maakte je met je smartphone uitsluitend even snel een foto van een aanrijding of iets wat je in een winkel zag en even snel aan het thuisfront wilde laten zien met de vraag “kopen of niet”. Tegenwoordig zijn er mensen die als ze op vakantie gaan geen fototoestel meer meenemen maar hun vakantiekiekjes uitsluitend nog met hun smartphone maken, zo sterk zijn de camera’s in de afgelopen paar jaar verbeterd.
Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Top 5 refurbished iPhone