De grootste geruchten over de iPhone 7

Geplaatst op 20 March 2016 - 18:02

De grootste geruchten over de iPhone 7

De iPhone 7 is toch wel onderwerp van gesprek onder de iPhone liefhebbers, maar ook in de media. Apple is bijzonder sterk als het gaat om het geheim houden van zaken, zeker als het gaat om nieuwe vloten. Volgens de nieuwste geruchten gaat de iPhone 7 niet erg veel afwijken van de iPhone 6, en dat zorgt toch wel voor wat teleurstelling onder de fans van iPhones. Echter, het betekent natuurlijk niet dat de toestellen volledig gelijk zijn aan elkaar. Volgens de laatste geruchten over de iPhone 7 zijn er in ieder geval twee belangrijke wijzigingen te vinden.

 

De twee belangrijkste wijzigingen in het design van de iPhone 7

De eerste belangrijke wijziging zou te vinden zijn in de camera van de iPhone 7. Deze zou niet langer uitsteken, waardoor deze ook aanzienlijk minder vatbaar is voor schade. Met de tweede wijziging laat Apple zien dat het een fabrikant is die goed luistert naar de gebruikers, en dan vooral ook naar de wensen en klachten van iPhone gebruikers. Een veel gehoorde klacht was namelijk dat de zogenaamde antennestrepen op de achterzijde van de toestellen zorgen voor instabiliteit wanneer het toestel neergelegd wordt. Volgens de laatste geruchten zijn de antennestrepen dan ook niet meer terug te vinden op de iPhone 7.

 

Andere mogelijke aanpassingen

Natuurlijk zijn er nog wel wat zaken veranderd, maar eigenlijk is nog niets helemaal duidelijk als het om de iPhone 7 gaat. Zo wordt er verwacht dat de iPhone 7 een millimeter dunner in de behuizing zou zijn dan de voorganger. Daarnaast gaat er de ronde dat ook de homebutton in het ontwerp zou verdwijnen om ervoor te zorgen dat het toestel nog platter is. Of deze geruchten waar zijn zullen we zien als de iPhone 7 daadwerkelijk wordt gepresenteerd. 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoon recyclen en er geld mee verdienen
een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad.
Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.
de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.<br />
Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook
Om de rechtermuisklikfunctionaliteit op je MacBook te activeren, begin je met het openen van de Systeemvoorkeuren via het Apple-menu. Daarna navigeer je naar 'Trackpad' en selecteer je 'Secundair klikken' om je gewenste rechtermuisklikoptie in te stellen, zoals klikken met twee vingers of klikken in de rechterbenedenhoek. Deze eenvoudige aanpassing maakt je MacBook gebruiksvriendelijker en geeft je meer controle over je apparaat. Het volgen van deze stappen biedt een handige manier om je computerervaring te verbeteren door functionaliteiten toe te voegen die je voorkeuren weerspiegelen.
Top 5 refurbished iPhone