De geruchten over een 5 inch iPhone houden aan

Geplaatst op 8 November 2016 - 14:47

De geruchten over een 5 inch iPhone houden aan
Diverse bronnen melden dat Apple serieus nadenkt over het op de markt brengen van een 5 inch model bij de volgende serie iPhones. Het 5,5 inch model wordt dan het grootste toestel qua afmetingen, en een 4,7 inch zou ook nog steeds in de planning zitten. Het 5 inch model is bedoeld voor gebruikers die een toestel willen dat qua afmetingen precies de gulden middenweg is. Niet iedereen zit te wachten op een smartphone in het formaat van een soort mini computer. Er zijn immers nog steeds mensen die hun smartphone gebruiken om te bellen en berichten te versturen en niet zo zeer om allerlei apps op te gebruiken. Voor een deel van de gebruikers zijn de apps nog steeds bijzaak.

Apple wil een zo breed mogelijke doelgroep voor de iPhone
Apple denkt natuurlijk ook goed na over zijn marketing. Niet iedereen is bereid om jaarlijks 700 euro of meer aan een nieuwe smartphone uit te geven. Voor dat geld koop je ook een hele goede laptop, die toch nog steeds meer mogelijkheden heeft dan een smartphone of tablet. Daarom probeert Apple met het ontwikkelen van de nieuwe smartphones toch altijd een model op de markt te brengen in een wat lager prijssegment om ook mensen met een wat smallere beurs over de streep te trekken. Er gaan geruchten dat de nieuwe iPhones geheel van glas gemaakt gaan worden, met een frame van RVS. De goedkopere modellen worden voorzien van een aluminium frame.

Komt er een 5,8 inch iPhone?
Behalve de geruchten dat er een 5 inch versie van de refurbished iPhone in de maak is, duiken er ook berichten op dat er juist wordt gewerkt aan een 5,8 inch model, dat dus weer groter is dan de huidige modellen. Wat er waar is van de geruchten zal in de loop van 2017 moeten blijken.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Top 5 refurbished iPhone