De beste iPhone apps van het afgelopen jaar

Geplaatst op 28 January 2016 - 09:00

Enlight

Er zijn geen apps op de markt die hetzelfde kunnen als Photoshop, maar Enlight komt dicht in de buurt. Met Enlight kunnen op veel verschillende manieren foto’s bewerkt worden. Door de meegeleverde tutorial is het kinderlijk eenvoudig om van een foto een klein kunstwerkje te maken. Enlight is dan ook verkozen tot beste app van 2015. Desondanks blijft hij gunstig geprijsd; u kunt Enlight voor slechts 3,99 euro aanschaffen in de App Store.

TransferWise

Apple heeft TransferWise de prijs ‘meest innovatief van 2015’ gegeven. Met deze app kunnen gebruikers tegen een zeer laag tarief online geld overmaken naar het buitenland. Zo kan er veel geld bespaard worden op wisselkosten bij de bank. Daarnaast is het ook mogelijk om tegen hetzelfde tarief geld te wisselen. Kristo Käärmann en Taavet Hinrikus, de oprichters van TransferWise, willen zorgen dat de verborgen kosten bij banken door deze app verleden tijd worden. TransferWise is gratis te downloaden in de App Store.

Lara Croft GO

Apple heeft Lara Croft GO verkozen tot beste iPhonespel van 2015. Lara Croft is de wereldberoemde heldin van de gamereeks Tomb Raider, die later ook is verfilmd met Angelina Jolie in de hoofdrol. Met Lara Croft GO ren, spring en vecht je je een weg door vele spannende levels. Deze zijn aan het begin nog eenvoudig, maar het spel wordt per nieuwe wereld een stuk moeilijker. Door goed te puzzelen kunnen dieren of obstakels ontweken worden en vindt u de uitgang van een grot of tombe. Lara Croft GO zit zowel qua gameplay als grafisch  goed in elkaar, daarom is dit spel ook verkozen tot het beste iPhonespel van 2015. Lara Croft GO wordt in de App Store aangeboden voor 4,99 euro.

Fallout Shelter

Fallout Shelter is verkozen tot runner-up voor het beste iOS-spel van 2015. Het verhaal van Fallout Shelter speelt zich af in een toekomst, waarin een groot deel van de aarde is verwoest door atoombommen. Het doel van deze game is om je eigen ‘shelter’ te creëren en te verdedigen. Deze veilige plek kan van alle gemakken voorzien worden. Om spullen te verzamelen moet  het woeste landschap buiten de veilige shelter echter verkend worden. Deze adventuregame wordt zowel op Android als op iOS veel gespeeld en is gratis te downloaden in de App Store.

iPhone nodig

De genoemde apps en spellen zijn (nog) niet allemaal beschikbaar voor Android. Wilt u daarom graag een iPhone kopen? Remarketed.nl verkoopt al gebruikte iPhones en refurbished iPhones voor minder dan 200 euro. Deze telefoons zijn uitvoerig getest en worden geleverd met 12 maanden garantie. Bestelt u vandaag voor 22.00 uur, dan heeft u hem morgen al in huis.

 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Top 5 refurbished iPhone