De 4 meest kostbare iPhones

Geplaatst op 28 February 2016 - 18:41

De 4 meest kostbare iPhones

Apple levert natuurlijk vooral iPhones die door ‘de gewone mens’ betaald moeten kunnen worden. Verreweg de meeste mensen vinden een aanschafprijs van boven de 500 euro eigenlijk al te gek worden. Dan zullen de onderstaande toestellen je zeker verbazen! Dit zijn de vier meest kostbare iPhones die er op dit moment in de internationale markt te verkrijgen zijn.

 

De witgouden Princess Plus

Dit prijzige toestel is voorzien van de iPhone 4 hardware. De behuizing van deze iPhone bestaat uit witgoud van maar liefst 18 karaat. Dan ben je er nog niet, want de buitenzijde van de Princess Plus heeft ook nog eens 138 diamanten in het ontwerp, dat overigens door Peter Aloisson werd gerealiseerd. Deze juwelier ontwierp het toestel, welke nu te koop is voor een bedrag van 176.000 dollar, ofwel een kleine 157.000 euro.

 

De 22 karaats Goldstriker Supreme

Dit toestel, vergelijkbaar met de iPhone 3GS, heeft een gouden behuizing van 22 karaat en een diamanten navigatiebutton van 7,1 karaat. In totaal zijn er meer dan honderd diamantjes te vinden op het toestel, dat een totale waarde van 3,2 miljoen dollar heeft, ofwel 2,85 miljoen euro.

 

De 24 karaats Goldgenie

Deze iPhone gaat nog een stapje verder, met een behuizing van 24 karaats goud. Deze iPhone heeft geen regulier logo van Apple, maar het appeltje is gemaakt uit diamantjes. Dat voert de prijs mooi op natuurlijk. Beroemdheden, zoals P. Diddy en David Beckham, zouden dit toestel gebruiken. Het heeft een aanschafwaarde van 3,5 miljoen dollar, ofwel bijna 3,12 miljoen euro.

 

De duurste iPhone; de Black Diamond

Een zwarte diamant is zeldzaam, en juist deze is op deze iPhone 5 te vinden. Daarnaast heeft het design ruim zeshonderd diamantjes en een behuizing van goud, 24 karaats. Het toestel is te koop voor precies 10 miljoen Britse ponden. Dit komt neer op een prijsje van een kleine 13 miljoen euro.

 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Boete voor je telefoon in de auto
In de wereld van vandaag is het cruciaal om te begrijpen wat wel en niet is toegestaan ​​met betrekking tot telefoongebruik achter het stuur. Enkele belangrijke punten zijn het gebruik van een telefoonhouder voor bepaalde taken en het vermijden van afleiding tijdens het rijden. Overtredingen kunnen leiden tot boetes. Lees de volledige blog voor meer details.
Top 5 refurbished iPhone