Bijzondere fotokwaliteiten van de iPhone 7 Plus

Geplaatst op 3 October 2016 - 13:30

Bijzondere fotokwaliteiten van de iPhone 7 Plus

De iPhone 7 Plus is bijzonder in trek, en dat lijkt alles te maken te hebben met de dubbele cameralens. Steeds meer iPhone gebruikers zijn dagelijks actief op het fotonetwerk Instagram, en dit betekent natuurlijk dat er hogere eisen worden gesteld aan de fotokwaliteit van een iPhone. De iPhone 7 Plus doet het erg goed met de uitstekende camerakwaliteiten. 

De ultieme foto iPhone

Het is zelfs zo dat de iPhone 7 Plus al door menigeen is uitgeroepen tot dé foto en video iPhone allertijden. Dat is natuurlijk niet niks. In het verleden waren de camera’s op iPhones matig, maar de iPhone 7 Plus is het allereerste model dat wordt geleverd met een dubbele camera van 12 mp. Hierdoor zijn foto’s tot in het detail helder en scherp. Daarnaast zijn ook de video’s van aanzienlijk betere kwaliteit. Dit is dan weer ideaal voor iPhone gebruikers die graag live gaan op Facebook of die veel gebruik maken van Snapchat.

Een uitstekend scherptediepte-effect

Foto’s die gemaakt zijn met een iPhone 7 Plus zijn gedetailleerd, scherp en zeer realistisch. Dit heeft niet alleen betrekking op hetgeen er op de foto staat, maar ook op de kleuren die op het scherm worden getoond. Niet eerder kwam fotomateriaal van een iPhone zo dichtbij de werkelijkheid. Er wordt vooral vol lof gesproken over het scherptediepte-effect dat bereikt kan worden met de 12mp dubbele lens. Voor velen is alleen dit al een heel goede reden om een iPhone 7 Plus te kopen.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoon recyclen en er geld mee verdienen
een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad.
Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.
de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.<br />
Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook
Om de rechtermuisklikfunctionaliteit op je MacBook te activeren, begin je met het openen van de Systeemvoorkeuren via het Apple-menu. Daarna navigeer je naar 'Trackpad' en selecteer je 'Secundair klikken' om je gewenste rechtermuisklikoptie in te stellen, zoals klikken met twee vingers of klikken in de rechterbenedenhoek. Deze eenvoudige aanpassing maakt je MacBook gebruiksvriendelijker en geeft je meer controle over je apparaat. Het volgen van deze stappen biedt een handige manier om je computerervaring te verbeteren door functionaliteiten toe te voegen die je voorkeuren weerspiegelen.
Top 5 refurbished iPhone