Apps voor de Aarde op je iPhone

Geplaatst op 31 May 2016 - 22:49

Apps voor de Aarde op je iPhone

Misschien heb je ze al zien staan bij een bezoekje aan de App Store; de Apps voor de Aarde. Deze zijn nieuw te vinden in de App Store en zijn bedoeld om de aarde te steunen. Je krijgt de mogelijkheid geboden om unieke content te kopen voor meerdere populaire applicaties. Zo kan je bijvoorbeeld unieke personages voor games kopen. De Apps voor de Aarde leveren Apple totaal geen winst op. Alle aankopen die worden gedaan onder het mom van ‘Apps voor de Aarde’ zijn bedoeld voor het WNF, het Wereld Natuur Fonds.

 

Populaire games moeten het gaan doen

Natuurlijk moet er zoveel mogelijk geld worden verzameld voor het WNF. Juist hierom is ervoor gekozen om de meest populaire apps te gebruiken en hiervoor Apps voor de Aarde te realiseren. Zo is er bijvoorbeeld een magiër te koop voor het spel Heroes of Warcraft. Dit personage is exclusief en kan dan ook niet op een andere wijze worden verkregen dan door te betalen (ofwel doneren) aan het Wereld Natuur Fonds. Een andere topper in de lijst Apps voor de Aarde is Candy Crush Soda Saga. Hier kunnen fans genieten van een unieke editie van de Kauwgomberg. Daarnaast kunnen er ook 20 splinternieuwe levels worden gekocht.

 

Verleidelijk

Natuurlijk is de app content zo verleidelijk mogelijk gemaakt om ervoor te zorgen dat de opbrengsten flink zullen groeien. Apple laat hiermee ook zien dat de fabrikant graag gezien wil worden als ‘groene weldoener’ op de huidige markt. 

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Top 5 refurbished iPhone