Apple is weer hét bedrijf van 2016

Geplaatst op 12 August 2016 - 09:16

Apple is weer hét bedrijf van 2016

Met het vooruitzicht op de iPhone 7 heeft Apple weer wat gewonnen aan populariteit op de markt. Apple was er een beetje aan gewend geraakt om het populairste bedrijf ter wereld te zijn, en het viel dan ook flink tegen dat dit in 2015 niet het geval was. Apple moest een stap terug doen om Google door te laten op de eerste plek van favoriete ondernemingen wereldwijd. Nu duidelijk is dat de iPhone 7 er toch echt aan zit te komen, en al heel veel mensen zitten te springen om dit toestel, heeft de onderneming het weer voor elkaar gekregen om Google te verslaan. Nu mag Google een stapje terug doen en staat Apple weer op de eerste plek.

Wisseling van de wacht

De iPhone 7 heeft al heel wat veranderd op de markt, en dan is het toestel nog niet eens beschikbaar. Naar alle waarschijnlijkheid hebben de onlangs verschenen nieuwe toestellen van Apple en de komende nieuwe toestellen ervoor gezorgd dat de onderneming weer terug is geschoven naar de eerste plek van favoriete bedrijven ter wereld. Je zou denken dat Google dan gewoon terug is geschoven naar de tweede plek, maar niets is minder waar. Op de tweede plak is namelijk Microsoft te vinden en Samsung heeft de derde plek verdiend. Waar Google dan wel staat? Op plaats 21! Dat is even een verandering, van 1 terug naar 21. 

Google = Alphabet

Google wordt niet meer als Google weergegeven op de lijst. Hier komt namelijk de bedrijfsnaam Alphabet op voor, de nieuwe bedrijfsnaam van Google. Dit verklaart ook direct waarom het bedrijf zoveel plaatsen heeft moeten inleveren. Verreweg de meeste mensen hebben nog helemaal geen idee dat Alphabet bestaat. Google is nu niet meer dan een merk, van het bedrijf Alphabet.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Alles wat je moet weten over 'Delen met gezin' van Apple
Ontdek hoe 'Delen met gezin' op je iPhone het delen van Apple diensten, abonnementen en meer vereenvoudigt voor jou en je familie. Lees onze gids voor een snelle setup en praktische tips om veilig verbonden te blijven.
Right To Repair Movement deel 2/3
De Right To Repair-beweging pleit voor betere levensduur en repareerbaarheid van elektronica om afval te verminderen. Reparaties kunnen aanzienlijke CO2-uitstoot verminderen, vooral bij laptops en smartphones. Dit benadrukt de noodzaak van duurzame ontwerpen en toegankelijke reparaties. Bedrijven als Remarketed en platforms als BackMarket helpen hierbij. Lees verder voor meer inzicht en acties van de beweging.
Zo zorg je voor minder schermtijd binnen je gezin
Ontdek handige tips van Remarketed om minder tijd achter schermen door te brengen en meer te genieten van offline momenten binnen je gezin. Leer hoe je schermtijd kunt beheren en technologievrije zones in huis kunt instellen. Versterk de gezinsband en koester waardevolle momenten offline. Lees de blog voor meer informatie en praktische adviezen.
Top 5 refurbished iPhone