Apple garantie en verkoopgarantie

Geplaatst op 11 April 2016 - 17:32

Apple garantie en verkoopgarantie

Als je een iPhone koopt bij een verkoper, dus niet bij een particulier, dan krijg je vaak garantie. Dit geldt uiteraard zeker als je een nieuwe iPhone koopt in een winkel, maar ook bij een refurbished iPhone krijg je vaak garantie. Belangrijk om te weten is het wel dat er wel een verschil bestaat in garantie. Wanneer je een nieuwe iPhone in de winkel koopt, dan krijg je namelijk Apple garantie, ofwel fabrieksgarantie. Wanneer je kiest voor een refurbished iPhone, dan krijg je verkoopgarantie.

 

Zijn er verschillen tussen de fabrieks- en de verkoopgarantie?

Ja, deze zijn er zeker. De fabrieksgarantie van Apple, die je krijgt bij een iPhone die je volledig nieuw aanschaft in de winkel is standaard. Deze garantie is opgesteld door Apple en is voor ieder toestel van Apple gelijk. Echter, de verkoopgarantie is niet van Apple. Deze wordt gegeven voor de verkoper. Verkopers bieden niet allemaal dezelfde garantie en deze garantie is ook niet gelijk aan de garantie van Apple. Het is dan ook altijd verstandig om de garantievoorwaarden goed door te nemen, zodat je precies weet wat je rechten zijn in het geval van een nieuwe of refurbished iPhone.

 

Geen garantie bij een refurbished iPhone?

Je hebt geen rechten wanneer je geen garantie krijgt bij de aanschaf van een refurbished iPhone. Het gaat om een gebruikt toestel dat weer als nieuw is gemaakt, maar deze komt natuurlijk niet uit de fabriek. De verkoper is niet verplicht om je garantie te geven. Verreweg de meeste aanbieders van refurbished iPhones geven wel garantie, van 1 of 2 jaar.

Deel dit product op
Gerelateerde artikelen
Telefoon recyclen en er geld mee verdienen
een programma waarbij je jouw gebruikte mobiele apparaten terug kunt verkopen aan ons. In ruil daarvoor krijg je een eerlijke vergoeding die je bijvoorbeeld weer kunt gebruiken voor het aanschaffen van een nieuw refurbished apparaat, zoals een MacBook of een iPad.
Ontdek de MacBook Air met M1: Snel, stijlvol en een superbatterij.
de MacBook Air met M1-chip is niet zomaar een update. Als je deel uitmaakt van de Remarketed Family, krijg je niet alleen dit geweldige apparaat, maar ook alle zekerheden die komen met een Remarketed device. Want laten we eerlijk zijn, bij Remarketed gaat het niet alleen om de apparaten. Het gaat om de ervaring, de community, en om samen plezier te hebben terwijl we de circulaire economie vooruithelpen.<br />
Met je rechtermuisknop klikken op je MacBook
Om de rechtermuisklikfunctionaliteit op je MacBook te activeren, begin je met het openen van de Systeemvoorkeuren via het Apple-menu. Daarna navigeer je naar 'Trackpad' en selecteer je 'Secundair klikken' om je gewenste rechtermuisklikoptie in te stellen, zoals klikken met twee vingers of klikken in de rechterbenedenhoek. Deze eenvoudige aanpassing maakt je MacBook gebruiksvriendelijker en geeft je meer controle over je apparaat. Het volgen van deze stappen biedt een handige manier om je computerervaring te verbeteren door functionaliteiten toe te voegen die je voorkeuren weerspiegelen.
Top 5 refurbished iPhone